Wie is Hydra Games?

We zijn een distributeur in gezelschapsspellen die de focus legt op de distributie van spellen van kleinere uitgevers, voornamelijk uit België en Nederland, maar ook over deze landsgrenzen. Gezelschapsspellen winnen de laatste jaren steeds meer aan populariteit. Hierdoor zijn er ook meer en meer kleine firma's ontstaan die originele spellen hebben uitgewerkt, maar die moeite hebben om deze spellen op de markt te krijgen. Bij Hydra Games zijn we van mening dat de kleine uitgevers die kwaliteit leveren meer in de aandacht mogen komen. Daarom willen we hun ondersteunen en bovendien het logistieke proces volledig uit hun handen nemen zodat ze meer tijd vrij hebben voor het creatieve en ze hun ideeën verder kunnen ontwikkelen. Dit aanbod proberen we nog aan te vullen met andere interessante spellen om ervoor te zorgen dat er een breed aanbod ontstaat voor winkeliers.

Waarom zou je als winkelier aansluiten?

Als spellenspecialist wil je een interessant aanbod uitbouwen voor je klanten, maar aankopen bij vele kleine uitgevers is onbegonnen werk. Zeker omdat je van sommige spellen maar een beperkte verkoop mag verwacht en je bovendien dikwijls te maken krijgt met uitgevers die zelf niet goed weten hoe ze dit nu moeten aanpakken en dikwijls onrealistische verwachtingen hebben. Wij maken een selectie van de meest interessante uitgevers zodat je weet dat je kwalitatieve producten zal binnenhalen en bovendien kan je al je aankopen bundelen bij één partij. Dit betekent meer aanbod, minder papierwerk en minder risico! Bovendien kunnen vanuit een gemeenschappelijk platform de spellen beter gepromoot worden waardoor ze meer bekendheid genieten en dit betekent ook een hogere doorverkoop. Tot slot willen we ook nog winkeliers ondersteunen als ze onze spellen willen promoten bij hun klanten en speldemo's organiseren, want spellen zijn er om gespeeld te worden!

Wil je met ons samenwerken?

Wil je onze spellen in je winkel verkopen? Klik dan op de knop hieronder en je kan een aanvraag indienen. Onze vertegenwoordiger neemt dan zo snel mogelijk contact met je op zodat je een eerste bestelling kan plaatsen. Misschien heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren en dan helpen we je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven?

Gebruik onze social media om nieuws te ontvangen betreffende de spellen die we verdelen!

Facebook Facebook Facebook

Hydra Games is op zoek!

Hopelijk heb je nu een idee wie Hydra Games is

Hydra Games is op zoek naar meer winkeliers die hun aanbod willen versterken met kwalitatieve spellen van kleine uitgevers. Ook zijn we nog steeds op zoek naar uitgevers die onze normen en waarden delen. Ben je zo'n winkelier of uitgever, aarzel dan niet ons te contacteren zodat jullie mee kunnen helpen om ons groeiend netwerk te versterken, want samen kunnen we meer!